cajnikglass

terilnica

Z vami in za vas že od leta 1991
 

VSA POVPRAŠEVANJA PO e-MAILU: papaja@siol.net

 

ČAJNE MEŠANICE

Čajne mešanice podjetja Papaja d.o.o. so rezultat naših izkušenj, želja strank in želje po dobrem počutju vsakega posameznika.

Prefinjene mešanice zelišč za različne priložnosti in trenutke vas razvajajo in poskrbijo za vaše počutje, poleg tega pa pričarajo prijetno izkušnjo pitja čaja. Prijajo tako topli kot hladni čaji, s kančkom limoninega ali pomarančnega soka, žličko medu, javorjevega ali agavinega sirupa, kokosovega sladkorja ali pa brez dodatkov.

ČAJNE MEŠANICE V KOVINSKIH DOZAH: Nekaj čajnih mešanic vam nudimo v lepih in praktičnih kovinskih shranjevalnih dozah, ki zagotavljajo boljšo in dolgotrajnejšo obstojnost vsebine v primerjavi s sklasično embalažo. Prednost teh kovinskih doz je tudi v lažjem in praktičnejšem shranjevanju doma v omari ali na polici, prav tako pa jo lahko kasneje uporabite za shranjevanje česarkoli drugega (sol, sladkor, riž...).

ČAJNE MEŠANICE V PROZORNIH VREČKAH

ČAJNE MEŠANICE V KOVINSKIH DOZAH* (87x87x130mm)

naziv

DOZA DOMAČI ČAJ 100 g

DOZA SLOVENSKI DRUŽINSKI ČAJ 100 g

* sortirano (različni designi)

sweet ČAJ SLADKE SANJE je primeren za sproščujoče večere in mirne noči. Prefinjena mešanica listov melise, cvetov jegliča, hmeljevih strožkov, cvetov kamilice, rastline zelenega ovsa, listov mete, cvetnih lističev vrtnice in cvetov sivke vas sprosti, umiri in popelje v svet sanj.
   
slimi ČAJ SLIMI je uravnotežena mešanica zelišč, ki pomagajo pri presnovi. Kombinacija koruznih laskov, mehurjaste haloge, mate čaja, lanenih semen, listov mete in breze, sandalovine, listov sene, cvetnih listob vrtnice in cvetov rimske kamilice v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo pripomorejo k vašemu boljšemu počutju.
   
  ZIMSKI ČAJ je mešanica bezgovih cvetov, plodov šipka, cvetov lipe, materine dušice, močvirskega oslada, koreninic ameriškega slamnika, cvetov slezenovca, listov sleza, sporiša, ožepka, koščkov
ingverjeve korenike in cvetov sončnice in tako predstavlja popoln napitek za mrzle zimske dni, saj okrepi imunski sistem in tako odžene prehlad, gripo in druge zimske tegobe. Zelo dobro se dopolnjuje z medom ali sokom limone.
   
domaci DOMAČI ČAJ je zeliščna mešanica plodov šipka, cvetov bezga, cvetov hibiskusa, cvetov lipe, listov maline in robide, listov mete, cvetov plavice, cvetnih listov vrtnice ter cvetov rimske kamilice, ki ustvarijo prijetno domače vzdušje. Čaj je primeren tako za vroč napitek v hladnih zimskih dneh, kot za osvežitev v vročih poletnih trenutkih, če ga pripravimo kot ledeni čaj. Seveda pa se prileže tudi v vseh vmesnih letnih časih, da mu ne bomo naredili krivice. Zelo lepo se dopolnjuje z medom in/ali limono.
   
moski MOŠKI ČAJ je prefinjena zeliščna mešanica sibirskega ginsenga, MUIRA-PUAME (potenčni les!), sandalovine, drobnocvetnega vrbovca, korenin koprive, rastline ajde, limonske trave, rimske kamilice in cvetov plavice, ki s svojimi učinkovinami pomagajo premagovati moške težave, ki se začnejo pojavljati po 40. letu.
   
nosecnice

ČAJ ZA NOSEČNICE je uravnotežena zeliščna mešanica malinovih listov, cvetov kamilic, rastline plahtice, listov melise, jasminovih cvetov, listov mete in cvetnih listkov plavice za boljše počutje v obdobju nosečnosti.

   

trebuscek

ČAJ DOJENČEK-TREBUŠČEK je preizkušena čajna mešanica plodov janeža, semen pegastega badlja, plodov komarčka in koriandra, ki dojenčkom in otrokom pomaga pri neprijetnem napenjanju in krčih v trebuščku.

   
zaspancek

ČAJ DOJENČEK-ZASPANČEK je prefinjena zeliščna mešanica cvetov kamilic, rastline ovsa, listov melise, hmeljevih storžkov in cvetnih listkov vrtnic pomaga vašemu malčku odpotovati v deželo sanj.

   
dojenje ČAJ ZA DOJEČE MAMICE, kjer so v popolno kombinacijo prepleteni listi melise, islandski lišaj, plod komarčka, plod kumine in listi poprove mete. Čajna mešanica deluje blago pomirjevalno, pospešuje izločanje materinega mleka in preko le-tega pomirja krče in napenjanje pri dojenčkih.
   
fittek ČAJ FITTEK je čajna mešanica namenjena športnikom in rekreativcem, prileže pa se tudi po vsakem drugem fizičnem naporu. Rrastlina materine dušice, cvetovi kamilice, listi regrata, listi melise in cvetni listi vrtnice poskrbijo za utrujeno telo in duha.
   
  SLOVENSKI DRUŽINSKI ČAJ je čajna mešanica namenjena vsem družinskim članom in ga lahko pijemo v vsakem trenutku leta. Cvetovi bezga, plodovi šipka, cvetovi lipe, listi robide in maline, hibiskus, listi mete ter cvetovi ognjiča pričarajo popolno družinsko harmonijo, pa naj bo to za domačo mizo ali pa na izletu v naravi.
   
mena

ŽENSKI ČAJ je čajna mešanica namenjena predvsem ženskam, ki vstopajo ali pa so že v obdobju menopavze. Odlikujejo ga učinkovine rastline plahtice, cvetov kamilice, rastline rmana, korenine cimicifuge, listov melise in korenine sibirskega ginsenga.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Na vašo željo pripravimo tudi čajno mešanico po vaši recepturi.

Minimalna količina v tem primeru je 1000 g.

----------------------------------------------------------------------------------------------------


 

 

 

»Naše izdelke najdete v vseh bolje založenih lekarnah in specializiranih prodajalnah!«

   


Vse pravice pridržane. © 2020 Papaja d.o.o., Korovci 41a, 9261 Cankova